Verfwinkel te Wevelgem

Verfwinkel Wevelgem
Verfwinkel Wevelgem

Madelca, dé verfwinkel te Wevelgem

Kleine moeite en een groots effect! Met relatief weinig inspanning en budget geniet u van een hele nieuwe sfeer in uw interieur. Dit volledig naar uw smaak. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Kom de kwaliteitsvolle materialen voelen en beleven in onze verfwinkel te Wevelgem.

Door bewust kleinschalig te blijven, kiezen we voor een sterk persoonlijk contact met onze klanten. Wij luisteren naar uw wensen, om zo uw verf en behangpapier helemaal naar uw wens samen te kunnen stellen.

Bekijk enkele realisaties

Verf en behang op maat van uw ruimte

Verfwinkel Madelca te Wevelgem levert uitsluitend hoogwaardig maatwerk af volgens uw wensen en met een prachtig eindresultaat. Met behulp van duurzame kwaliteitsverf, innovatieve verfproducten en subliem behangpapier. We spelen met kleur en plannen uw project van voorbereiding tot de perfecte afwerking.

Professioneel of particulier, wij voorzien alle types schilderwerk. Onze klanten situeren zich in de ruime regio Wevelgem. Laat u inspireren door een bezoekje aan onze showroom en deze website: een inspiratiebron en stimulans voor je volgende verfproject. Neem contact met ons op voor meer info. We helpen u graag verder.

Neem contact op
Verfwinkel Wevelgem
Verfwinkel Wevelgem
Laat u inspireren
Verfwinkel te Wevelgem
Neem contact met ons op. We helpen u graag verder.
Madelca

Menenstraat 37
8560 Wevelgem
BTW BE0894.026.135
Verkoopsvoorwaarden