Gordijnen te Wevelgem

Gordijnen Wevelgem
Gordijnen Wevelgem

Gordijnen op maat van uw ruimte

Een gordijn is meer dan zomaar een afscheiding tussen twee ruimtes. Het is ook buitengewoon mooi om naar te kijken. Wenst u een lichte transparante of eerder dichte, donkere stof of een speciale afwerking? Er zijn oneindig veel mogelijkheden.

We vervaardigen gordijnen in onze eigen atelier te Wevelgem met gevoel voor tijdloze elegantie. Volledig naar uw smaak, uitgevoerd in de beste stoffen en met oog voor detail. Kom dus langs bij Madelca te Wevelgem voor uw gordijnen op maat.

Bekijk enkele realisaties

Maatwerk tot in het kleinste detail

We spelen met kleuren en plannen uw project van voorbereiding tot de perfecte afwerking. We komen daarvoor graag bij u thuis wanneer het voor u past en bekijken samen met u alle aspecten van uw interieur. Kleur bepaalt namelijk voor een groot deel de sfeer en brengt heel wat ruimtegevoel. Omdat de gordijnen volledig op maat worden gemaakt, kan u ze helemaal naar uw wens en interieur samenstellen.

Madelca levert uitsluitend hoogwaardig maatwerk af volgens uw wensen en met een prachtig eindresultaat. De realisaties hieronder geven u een idee van de mogelijkheden. Voor gordijnen te Wevelgem, moet u bij Madelca zijn!

Neem contact op
Gordijnen Wevelgem
Gordijnen Wevelgem
Laat u inspireren
Gordijnen te Wevelgem
Neem contact met ons op. We helpen u graag verder.
Madelca

Menenstraat 37
8560 Wevelgem
BTW BE0894.026.135
Verkoopsvoorwaarden